Donald Trump vs Joe Biden se pare că nu este doar o luptă care se desfășoară pe terenul politicii, ci și al firmelor, al companiilor care prestează servicii pentru cei doi. Întâmplător sau nu, chiar și fotografii celor doi utilizează camere ale unor brand-uri aflate în competiție. 
Autor: Vlad Manolache
Competiția politică dintre Joe Biden și Donald Trump a fost dezbătută în dungă pe parcursul ultimelor două luni. Și dacă din punctul ăsta de vedere nu prea ar mai fi mari lucruri de spus, mi s-a părut interesant să vorbesc despre fotografii lor, care utilizează aparaturi de la două brand-uri uriașe aflate și ele în competiție.

Fotograful lui Joe Biden a optat pentru Sony

 

Adam Schultz este numele fotografului care a fost responsabil de imaginea lui Joe Biden pe parcursul întregii campanii. Este un fotograf extrem de talentat, recunoscut pentru imaginile realizate de-a lungul anilor la diverse evenimente sociale și politice. Pentru campania lui Biden, Adam Schultz a optat pentru aparatură Sony. Mai exact, trusa lui a fost compusă din trei Sony a9 II, 12 baterii și patru obiective: Sony FE 16–35mm F2.8 GM, FE 24–105mm F4 G OSS, FE 85mm F1.4 GM și FE 100–400mm F4.5–5.6 GM OSS.
Shealah Craighead a optat pentru Canon

Donald Trump a mizat încă de la începutul mandatului său pe viziunea lui Shealah Craighead pe care a numit-o fotograful oficial al Casei Albe. Deși a fost deseori surprinsă în timp ce fotografia cu telefonul mobil în timpul întâlnirilor Președintelui SUA, Shealah a utilizat în cea mai mare parte a timpului aparatură de la Canon. Este de notorietate faptul că brand-ul are o istorie în ceea ce privește colaborarea cu Washington-ul. Remarcabil este că Shealah Craighead a reușit să surprindă cadre fantastice indiferent de aparatura pe care a avut-o la îndemână.

Lumea ta îți recomandă să citești și: Fotograful zile: Stefano De Luigi, de la Luvru la Pornoland

Puteți urmări proiectele mele fotografice pe photoloop.ro

 

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here