Fujifilm GFX 100S este una dintre primele apariții cu impact în 2021. Este vorba despre un mirrorless, format mediu, care se pregătește să se așeze în topul celor “mari”. A apărut deja și prețul pentru precomandă și este cu mult mai ieftin decât GFX 100.

Autor: Vlad Manolache

Cei de la Fujifilm țintesc sus la început de an și așază lângă Hasselblad și Phase One o cameră mirrorless format mediu de 102 mp, pregătită să cucerească prin raportul calitate-preț. Este vorba despre Fujifilm GFX 100S cu un CMOS BSI-CMOS 44 x 33mm cu o capacitate de fotografiere continuă până 5 fps în modul C-AF, un mecanism de stabilizare performat și un shooter speed de 1/4000 sec. Iar pentru pasionații de video, Fujifilm garantează o rezoluție 4K la 30p, pe care o mai găsim și pe multe alte camere.

Camera dispune de două sloturi pentru card UHS-II SD și vine echipat cu o baterie care garantează 460 de cadre, aproape la jumătate față de bateria de pe S100.

Fujifilm GFX 100S este compatibil cu obiective Fujifilm G Mount, dispune de un monitor touchscreen de 2.36M pixeli care poate fi manevrat pe două axe.

Camera costă 6000 de dolari și poate fi deja comandat, cu aproape 4000 de dolari mai ieftin decât CFX 100.

Mai multe specificații tehnice poți citi AICI

Lumea ta îți recomandă și: Filtru de polarizare ieftin și eficient. Un pont pentru pasionații de fotografie

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here