Epilare definitivă Led Tehnology. Noul EXCELSIOR este cea mai inovatoare tehnologie de epilare definitivă de până acum!

Ce este Tehnologia LED?

Tehnologia OPT LED pentru epilarea definitivă a părului se bazează pe cipuri LED (fabricate în SUA), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm. Aceasta este extrem de eficientă, ea vizează melanina foliculului de păr, pentru o îndepărtare permanentă a firului. Datorită spectrului larg de lumină, acesta poate fi aplicată tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr.

“EXCELSIOR cu Tehnologie OPT LED de la Legolaser este alegerea mea în materie de tehnologie pentru epilare definitivă. Este considerată o tehnologie inovatoare, cu beneficii deosebite și avantaje, comparativ cu laserul dioda.

Este o tehnologie patentată, care folosește cipuri LED (fabricate în SUA)  de mare putere, emițând o lungime de undă optimizată între 755 nm și 880 nm. Studiile dovedesc eficiența crescută asupra melaninei foliculului de păr pentru eliminarea permanentă a părului”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

epilare definitva bucuresti

Cum funcționează tehnologia LED pentru epilare definitivă?

Noul Excelsior este rezultatul căutării continue a eficienței maxime în sistemele de epilare definitivă (energie luminoasă ridicată prin consum redus de energie), bazată pe tehnologia LED OPT de mare putere. 

“Tehnologia LED OPT este eficientă pentru epilarea definitivă a părului, chiar dacă acesta este deschis la culoare, și de asemenea pentru pielea bronzată sau închisă la culoare. Atenție, condiția de bază pentru ca epilarea definitivă să funcționeze: părul să conțină totuși melanină, iar culoarea pielii să fie mai deschisă decât culoarea părului”, mai spune medicul specialist. 

Principalele avantaje ale epilării definitive LED OPT cu noul EXCELSIOR 

Lungime de undă optimizată 

Tehnologia LED incorporată în Excelsior poate emite lumina infraroșie cu un spectru de lungime de undă continuă de 755 – 880 nm, care este absorbit în principal de melanina foliculului de păr, ceea ce are ca rezultat o îndepărtare permanentă a părului extrem de eficientă. 

Sistem de răcire excelent 

Datorită sistemului puternic de răcire ICE-TEC, în timpul tratamentelor, temperatura de funcționare variază între -5 și -15 grade, ceea ce garantează o senzație de confort regulat și cea mai înaltă protecție a pielii. Spotul a fost fabricat în special din materiale cu conductibilitate înaltă (cupru și aur), pentru a realiza un sistem de răcire ideal, prin controlul integral al temperaturii.

Divergență minimă de lumină LED

Datorită unghiului redus de divergență a luminii LED (mai puțin de 15%), obținem o penetrare mai eficientă a energiei optice în piele, decât cu alte sisteme, astfel, putem înlătura și firele de păr cu rădăcini mai adânci și profunde.

Spot mare – timp redus de tratament

Noul EXCELSIOR dispune de un spot mare de 17 x 22mm (3,74 cm²), datorită căruia oferă o energie regulată, care reduce durata procedurii.

Putere mare – rezultat excelent

Putere Energetică de 1.200W – Obținută prin 12 CIPURI LED de 100 W fiecare. Datorită dimensiunilor mici ale jetoanelor, acestea pot fi compactate separat într-un mod optimizat în interiorul mânerului pentru a obține o densitate mai mare de putere. Densitatea energetică a noii lumini LED OPT este cu până la 60-70% mai mare decât laserele cu diode convenționale.

Frecvență mare și soft smart

Datorită frecvenței EXCELSIOR (1-10 Hz), dispozitivul devine unul dintre cele mai rapide sisteme de epilare definitivă pe bază de energie luminoasă.

Software-ul noului aparat EXCELSIOR permite să se lucreze în patru moduri de tratament: SHR, static, continuu și expert. Astfel se permite o ajustare avansată a echipamentului (personalizarea parametrilor) și așa se poate realiza un tratament personalizat.

În plus, sistemul software deține o funcție de calibrare a energiei, care permite o emisie fluentă, precisă și eficientă de energie pentru orice zonă de tratament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here